Strikkekafé

Vi har startet opp med strikkekafé og har allerede hatt to hyggelige kvelder hvor de strikkeglade har kost seg med spøtet og noe godt å bite i.

Første kvelden vi arrangerte dette kom Handlehuset og presenterte nyheter innen garn og oppskrifter. Det var veldig mye fint som fristet, så vi anbefaler en tur innom Handlehuset på Torget for en titt.

2. tirsdagen i måneden

For ikke å komme for tett på Islenderen på Råseglarhuset har vi lagt strikkekaféen til den 2. tirsdagen i måneden.

Velkommen til en hyggekveld, både med og uten spøt.

 

 

Ølsmaking

Det var bra stemning da vi avholdt vår første ølsmaking fredag 9. mars. De 27 som møtte frem fikk prøve 10 forskjellige øl fra 6 norske mikrobryggerier, disse var: Salamander, Salikatt, Jåttå Gårdsbryggeri, ELØ, Austmann og Færder. Vi var innom et bredt spekter av øl fra de helt lette og lyse, porsøl, IPA og stout.

Deltakerne  som ønsket det fikk utdelt et skjema for vurdering av ølet. Hvem som ble testens vinner kan du lese mer om i vårt nyhetsbrev nr. 1. Påmeldingslink til nyhetsbrev:  http://kormt.no/newsletter/

Neste ølsmaking holdes lørdag 14. april. Da kommer Mykle Mikrobryggeri på besøk. De holder til i Kvinnherad.  http://www.myklemikrobryggeri.no. For påmelding send en e-mail til post@kormt.no eller pm på facebook. Det er ikke nok å trykke «going» el. «skal» på facebookarrangementet.