Om oss

Kormt Brygghus AS drives som kafé på dagtid og pub på kveldstid.

På vinterhalvåret vil kaféen ha åpent tre dager i uken, torsdag – lørdag. Foruten å ha forskjellige varianter av kaffe, så som cappuchino, cafe latte etc. tilbyr vi enkel servering av kaker og bakervarer. Vi legger vekt på lokal forankring med mest mulig kortreiste produkter, våre leverandører er bl.a. Hauges Bakeri og T. Snørteland AS.

Puben har fokus først og fremst på lokale bryggerier i Nord-Rogaland og Sunnhordaland. Pr. i dag er dette Skudenes bryggeri, Håndbryggeriet En Liten Øl (ELØ) og Salamander bryggeri. I tillegg har vi øl fra andre utvalgte bryggerier.

Vi satser på ulike typer kvalitetsøl. Aroma og farge er preget av hvilken type korn, humle og evt. smakstilsetninger som er brukt under bryggeprosessen.

Vi har skjenkebevilling opp til 22%, derfor kan vi også servere øl som en ikke får tak i dagligvarebutikker som kun kan selge opp til 4,7%. Det er nå engang slik at flere av ølsortene smaker best uten å ha blitt «brygget ned» til 4,7%.

Sortimentet vårt vil stadig endres så vi anbefaler å ta en titt på ølmenyen.

Ut på nyåret skal vi også produsere og servere eget øl, det gjenstår noe papirarbeid i forhold til myndigheter før vi får dette på plass. 

Det er selvsagt også vin på menyen, både rød, hvit og musserende. Vi tilbyr også enkel snacks, så som tortilla m/dipp o.l.

På vinterstid har puben åpent fredager og lørdager mellom 19:00 –  02:00